Compania

Compania Best Instal Grup S.R.L.

Oferind in permanenta ventilatoare industriale, generatoare de aer cald, aspiratoare industriale, deumidificatoare si echipamente de climatizare si tratarea aerului de ultima generatie, inovatii incorporate, cat si serviciile de consultatnta, proiectare, instalare, garantie si mentenanta, obtinem increderea si satisfactia clientilor nostri.

Nu vindem pur si simplu aceste echipamente, ci oferim solutii eficiente, optime din punct de vedere tehnic si economic.

Cu o experienta de cincisprezece ani in domeniu si dand dovada de profesionalism si onestitate, am devenit distribuitori exclusivi in Romania pentru branduri renumite de echipamente.

Misiunea Noastra

In centrul filozofiei noastre de afaceri este CLIENTUL. Misiunea noastra principala este sa oferim clientilor nostri produse/echipamente fiabile si de inalta calitate, servicii de calitate, astfel incat sa atingem satisfactia maxima a acestora, cat si pastrarea lor pe termen nelimitat.

Managementul

Conducerea firmei este profund implicata in acest domeniu de mai multi ani si prin profesionalism, eficienta, etica, flexibilitate si calitate si-a castigat o buna reputatie in piata.

Printr-un sistem viu si activ de management, alocarea resurselor, promovare, selectie de personal si rezolvarea problemelor fundamentale privind activitatea si dezvoltarea, am reusit sa obtinem multe succese in activitatea noastra.

Echipa Noastra

Angajatii nostri reprezinta firma. Fiecare angajat instruit, motivat, de incredere si competent este o cheie a succesului nostru.

Printr-un sistem activ de marketing identificam si analizam cerintele si nevoile clientilor nostri. Echipa noastra formata din oameni instruiti pentru a lucra independent, cu competente profesionale avansate isi manifesta talentul, pasiunea si entuziasmul pentru satisfacerea clientilor.

Increderea clientilor nostri in produsele/echipamentele si serviciile noastre este rezultatul increderii pe care o avem in angajatii nostri.

Training si Dezvoltare Continua

Suntem in permanenta preocupati de pregatirea noastra tehnica si de dezvoltarea abilitatilor si competentelor noastre. Personalul nostru urmeaza programe de formare, cursuri, seminarii si alte tipuri de evenimente care definesc progresul si dezvoltarea personala.

Group of people attending business presentation

Protectia Mediului

Noi consideram primordiala idea de a proteja mediul inconjurator. De aceea, prin aplicatiile noastre tehnice urmarim filtrarea si purificarea substantelor nocive emise in atmosfera.

Scopul nostru de zi cu zi este acela de a ajuta clientii nostri sa aleaga solutii tehnice optime, dupa o evaluare atenta a diagramelor de eficienta, a consumurilor energetice si a ciclului de viata al produselor/echipamentelor. Suntem, de asemenea angajati si determinati sa lucram intr-un mod responsabil si durabil pentru gasirea de noi solutii de protectie a mediului, reducand cantitatea de CO2 eliberata in atmosfera.