Generatoare Aer Cald

Solutii inteligente pentru protejarea cladirilor impotriva umezelii

ruleaza1In momentul in care vine vorba despre optimizarea activitatii unei intreprinderi, suntem siguri ca va doriti echipamente si utilaje care sa va indeplineasca toate exigentele si standardele pe care le-ati setat pentru a avea performanta asteptata.
Noi va oferim o gama diversificata de produse capabile sa satisfaca chiar si cele mai inalte asteptari, iar printre produsele noastre gasiti si aceste dezumidificatoare.

Utilizarea dezumidificatoarelor

Dezumidificatoarele profesionale prezentate in aceasta categorie sunt destinate utilizarii fara oprire in cele mai favorabile conditii. Domeniile de utilizare al produselor pe care vi le prezentam in aceasta categorie sunt extrem de diversificate si se folosesc pentru uscarea constructiilor noi, in muzee, arhive, crame, subsoluri, depozite, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste un nivel controlat al umiditatii.

Cum sa alegeti un dezumidificator?

In momentul in care ati decis sa achizitionati un dezumidificator dintre cele pe care vi le prezentam in aceasta categorie, alegerea trebuie sa se bazeze pe anumite criterii iar noi vi le vom enumera pentru ca sa stiti care sunt elementele pe care trebuie sa le urmariti pentru o alegere eficienta.

Dar si personalul nostru specializat va sta la dispozitie cu informatii despre acestea si sunt pregatiti sa va ajute oricand.
Inainte de a alege un dezumidificator trebuie sa observati cu atentie gradul de umiditate prezent in incaperea respectiva si in ce proportie este afectata. Apoi trebuie sa identificati sursa de provenineta. Cu ajutorul unui dezumidificator profesional achizitionat de la noi de pe site veti reusi sa rezolvati problema iar acesta va extrage umiditatea din aer si structura cladirii. In functie de capacitatea acestuia se stabileste si nivelul de energie electrica pe care o va consuma.
In ceea ce priveste nivelul de zgomot pe care il au acestea este recomandat sa ne solicitati fisele tehnice pentru a le consulta dar sa si solicitati aceste informatii direct de la personalul nostru care va va raspunde cu promptitudine la intrebari.
Capacitatea dezumidificatoarelor difera de la un model la altul. La noi pe site veti gasi pentru fiecare model descrierile detaliate precum si caracteristicile tehnice pe care le indeplinesc.
Pe masura trecerii timpului vor acumula o cantitate semnificativa de impuritati pe care le-au colectat dar curatarea acestora este destul de usoara, chiar aveti posibilitatea sa o racordati la un sistem de scurgere directa iar in acest fel veti putea sa goliti dezumidificatorul ori de cate ori este utilizat.
De asemenea aceste aparate se caracterizeaza printr-o mobilitate excelenta pentru a putea sa il mutati oriunde vi se pare convenabil.

Despre caracteristicile extraordinare

La noi pe site veti gasi cele mai eficiente dezumidfificatoarea capabile sa satisfaca cerintele si standardele inalte pe care le-ati setat. Unul dintre modelele cele mai populare Eurodray, are o structura metalica din otel inoxidabil pentru ca aspectul estetic sa se pastreze pe toata durata de viata a acestuia.

Sunt echipate cu compresor de racire cu piston, filtru de aer, rezervor de apa cu micro – switch pentru a sesiza cand acesta s-a umplut, dispozitiv de evacuare cu senzor, contor de timp si higrostat inclus si dispozitiv electronic inteligent de dezghetare.
Pentru mai multe detalii despre aceste dezumidificatoare nu ezitati sa ne contactati iar noi va vom oferi toate informatiile necesare pentru a putea face o alegere pe masura necesitatilor dumneavoastra.

Produse Generatoare de aer Cald