Ventilatoare Industriale

Solutii eficiente si optimizate pentru aerisirea spatiilor industriale si nu numai

Confident worker with coveralls, hard hat and safety glasses in front of a couple of huge industrial fans

Optimizarea activitatii industriale reprezinta o preocupare pentru orice antreprenor iar pentru ca acest lucru sa nu devina o problema, noi, cei de la Best Instal Grup va oferim o gama variata de solutii in acest sens.
Despre ventilatoarele industriale va putem spune ca sunt proiectate in asa maniera incat sa ofere cea mai inalta performanta si eficienta la nivel industrial care sa asigure un mediu confortabil chiar si in cele mai inchise spatii. Pentru fabricarea acestora o echipa profesionista si experimentata le-a realizat cu precizie si sub o supraveghere stricta.

S-au utilizat tehnologii de ultima ora si forta de munca calficata. In momentul in care ati ales un ventilator industrial de la noi de pe site, veti evita vicierea aerului si se va asigura protectia impotriva depunerilor de praf sau a umiditatii excesive.

Caracteristici tehnice

Aceste ventilatoare industriale pe care le comercializam se caracterizeaza printr-o inalta performanta si precizie, reusind sa isi indeplineasca functionalitatea cu eficienta. Sunt in intregime inchise, cu motoare grele extrem de eficiente, cu rotoare de presiune din aluminiu turnat montat pe doi rulmenti cu bile sunt eficiente pentru ventilarea incaperilor inchise si extinse in care este necesara o aerisire permanenta.
Lamele aerodinamice functioneaza la capacitate maxima si sunt cele care se ocupa efectiv de aerisirea spatiilor industriale. Consumul mic de energie electrica este cel care contribuie cel mai mult la eficienta pe care o prezinta aceste ventilatoare si, se pot folosi pentru un domeniu larg de activitati.

Despre tipurile de ventilatoare industriale

Caracteristicile esentiale pe care vi le ofera aceste ventilatoare nu sunt singurele avantaje pe care vi le punem la dispozitie pe site-ul nostru. Chiar daca nu este general cunoscut se pot fabrica asemenea ventilatoare si la comanda proiectate dupa anumite tipare. Momentan la noi pe site puteti gasi doar modelele standard pe care le puteti vizualiza si citi detalii despre ele.
Dintre toate tipurile de ventilatoare industriale puteti gasi la noi pe site numai pe acelea care indeplinesc toate conditiile pentru a fi cat mai eficiente si performante.
Personalul nostru calificat si cu experienta in acest domeniu va va oferi toate detaliile si informatiile de care aveti nevoie pentru a putea face o alegere optima pentru spatiul vizat a fi aerisit. Aceste sisteme de racire si de aerisire sunt utilizate la maxim in cadrul proceselor de uscare, in industria farmaceutica, pentru creearea centralelor, in industria mineritului, in mori, in productia de petrol, in industria siderurgica, cea textila sau in siderurgie.
Indiferent care ar fi domeniul de activitate al afacerii dumneavoastra, misiunea noastra este aceea sa va oferim solutii optime pentru a putea avea o activitate corespunzatoare lipsita de griji. Toate comenzile pe care le lansati pe site-ul nostru reprezinta o prioritate pentru noi.
Exista mai multe tipuri de sisteme de racire si punere in miscare a aerului, insa in ceea ce priveste sectorul industrial numai la noi pe site veti putea gasi solutiile optime si potrivite pentru a putea satisface aceste nevoi indiferent de marimea spatiului pe care il aveti.
Asadar, asteptam cu interes comenzile dumneavoastra si de abia asteptam sa devenim furnizorul de solutii inteligente pentru sectorul de activitate in care activati.

Produse Ventilatoare Industriale